söndag 31 juli 2011

Tjuvstart på ny adress

Har flyttat min blog från www.humblebee.net till hit, blog.humblebee.net.

Skillnaden är främst att blog. är hostad externt, medans www. fortfarande är "hemma". Dock är servern som www. ligger på fortfarande offline sen senaste hw-kraschen, den kommer tillbaka på nätet de närmaste dagarna.

Tyvärr innebar kraschen att disken med databaserna för min blog och andra projekt, samt min mailhistorik sen ca 8 år tillbaka är borta.

Vilket är en av orsakerna till att jag nu har bloggen hos en extern tjänsteleverantör, om mina lekprojekt får en krasch är det inte hela världen, men om mina skarpa tjänster drabbas är det mindre kul.

Jag har avvaktat med att lansera denna för jag hoppades in i det sista att jag skulle kunna få tillbaka databaserna, men så verkar det inte bli.

Men å andra sidan får jag börja om på ny kula här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar