torsdag 2 januari 2014

Tiden går fort när man har kul

Idag så är det den andra januari, det är i sig ingen nyhet, men för sisådär 20 år sedan så var det en spännande dag i mitt liv.

Nu hade iofs hela hösten varit spännande, men när det blev som mest intressant så var jag tvungen att åka till München över nyår. Formellt sett en jobbresa, men utan särskilt mycket jobb. Jag skulle dit som ungdomsledare, men det kom inga ungdomar, utan det var chefen, hans son och jag som åkte tillsammans med ett sällskap på några personer.

Jag var väldigt kluven, och när det körde ihop sig med att möta upp folket på Stockholms Central så var jag nästan glad. Men tyvärr så hittade vi varandra och jag tog mig till München.

Varför var jag då så distraherad?

Hon hette Stina, eller, det heter hon fortfarande, och jag hade uppvaktat henne hela hösten. På distans, hon boende i Luleå och jag för tillfället fast i Stockholm. Men skam den som ger sig, Telia skickade tackkort... Rekordet på teleräkning låg runt 5000:- ca.

Den andra januari 1994 var jag dock åter i Norrbotten, och eftersom det är konstigt att börja ett förhållande på telefon, så räknar vi den andra som vår dag.

De första 20 åren gick fort, undrar hur de nästa 20 ska bli......

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar