måndag 5 september 2011

Brädspel: Packar upp beslutsångesten

Jag skrev tidigare om lite beslutsångest jag hade över vilket mitt nästa brädspel skulle bli. Idag kom leveransen.


Det blev alltså både Merchants & Marauders och Wrath of Ashardalon.

Första intrycket vid upppackningen är att bägge håller mycket hög kvalité och är späckade med prylar och sånt. Lite besviken på detaljfinishen på en del modeller, men de är riktigt bra, bara plasten som inte riktigt pallar alla pyttesmå detaljer.

Till M&M kommer det med en packe med tomma zip-påsar för att förvara pryttlar i, mycket tacknämligt!

Första spelet som kommer testas blir M&M, frun lyfte på ögonen och blev väldigt nyfiken på den. Kommer dessutom försöka köra ena eller bägge på föreningen Tärningen Avgörs spelkonvent som äger rum i slutet på september.


Nu kommer jag behöva lära mig figurmålning, har 26 båtar och 42 figurer samt hjältarna från mitt DungeonQuest som alla behöver lite färg för att lyfta.