onsdag 31 augusti 2011

Slå ett slag för det FRIA ordet

Detta inlägg skulle kunna klassas som ren reklam, för jag vill göra reklam för en tidning.

Inte vilken tidning som helst, utan en tidning som försöker frångå "stora mediebolagens ensidiga verklighetsbeskrivning".

En tidning som skriver om nyheter, inte om kändisskvaller.

En tidning som är politiskt och annonsmässigt oberoende.

En tidning som faktiskt är fyra tidningar idag.

En tidning som skrivit om mig när Luleå Kommun valde att censurera min gamla blog.

Jag talar om Fria Tidningen.


Jag svarade på en enkät på deras websida och fick därför en gratis prenumeration, efter det ringde (givetvis) en säljare och erbjöd mig att fortsätta prenumerera. Som fattig arbetslös var jag inte så sugen, men priset var mycket bra så jag tog en tre månaders prenumation, jag kan stå över att spela WoW en månad istället. Iofs var mitt konto redan inaktivt, men det är de summorna vi talar om.

Du kan också stödja deras satsning på att leverera nyheter genom att stödprenumerera, det är inte dyrt och man stöder en seriös satsning.

Gör det, nu!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar