tisdag 3 januari 2012

I retroperspektiv

Jag skriver inte så ofta här, inte så ofta som jag skulle vilja iallafall. Mycket för att jag är något av en periodare, när inspirationen flödar så kommer det mycket på en gång, för att sen vara tyst långa perioder.

Samma sak var det på min gamla blogg, den som dog när åskar tog hårddisken med databaserna på.

Nu har jag hittat fram de flesta av texterna jag skrivit, en del av dessa texter var nästan bra också.

Så jag tänker vara lite ego och återpublicera de intressantaste av dem här framöver.

Antagligen med lite kommentarer från mig, för det har hänt mycket sen jag skrev dem. Dock tänker jag inte ändra i dem, utan de kommer som jag skrev dem då.

Andra saker som jag skulle vilja skriva om nu om inspirationen fanns är: ACTAIPREDDRMDLDSOPAFRA och privatiseringar, styrelsearbete, framtidstankar för PP Norrbotten osv... En del av det kommer nog, nån gång....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar