söndag 24 augusti 2014

PPN: Utskick Norrbotten

Jag gjorde nyss ett mailutskick till alla medlemmar av Piratpartiet i Norrbotten, om du sympatiserar med oss men inte får mailen kan du läsa innehållet nedan:

Arr!


Nu drar det igång på riktigt, det är nu vi kan göra skillnad.

TL:DR;


  • Boka upp dig på en vallokal: http://data.piratpartiet.se/Valsedelbokning/
  • Anmäl dig som kommunansvarig genom att svara på detta mail eller fylla i formulär på länken ovan.
  • Piratpizza och planeringsmöte i Luleå på Pizzeria Porsön tisdag den 26:e från ca kl 17.00, drop-in, kom när du vill.

Långa texten:


Om vi inte får ut valsedlarna kommer ingen att rösta på oss! Varje röst räknas, jag bloggade om våra chanser tidigare. Kort sagt har vi fyra nivåer av framgång:

1% Gratis utdelade valsedlar 2018.
2.5% Statsbidrag till partiet
3% Mandat i Norrbottens Landsting
4% Plats i Riksdagen

Dessutom så har vi extremt goda möjligheter att ta mandat i Luleå Kommun, får vi samma människor som röstade på oss i EU i våras att rösta på oss igen tar vi minst ett mandat!

Det kan vi klara!

Men för att lyckas med nåt av målen måste vi få ut valsedlar, vi måste få upp plakat, dela ut flyers, bomba brevlådor. Osäker på vad du kan göra? Svara på detta mail eller ring Nathalie eller mig. Telefonnummer sist i mailet.

Ingen insats är för liten, har du pratat med en kompis och fått hen att rösta på oss har du gjort en fantastisk insats! Stoppa flyers i alla brevlådor i ditt kvarter, hänga upp några affischer i närheten av där du bor, ALLT räknas och ger effekt.

Du kan beställa material gratis hos Piratshoppen.

Men allt spridande av reklam är till ingen nytta om det inte finns valsedlar i valokalerna!

Förtidsröstningen börjar på onsdag! Då kommer du behövas, vi vill nå 100% täckning av förtidslokalerna. En del orter finns det bra med frivilliga som kan ta flera lokaler, men vissa orter i Norrbotten är oklara just nu.

Valsedlar för Luleå Kommun, Norrbottens Landsting samt riksdagsvalet finns hos mig, jag kommer att se till att de kommer ut till er som vill hjälpa till.

Mest viktigt just nu är att det finns minst en per kommun som kan ta på sig att ta emot och dela ut valsedlar till aktivister i sin kommun.

Anmäl dig på http://data.piratpartiet.se/Valsedelbokning/ eller hör av dig till Nathalie och mig! Om du redan har anmält dig kommer du snart få ett mail av mig.

Piratpizza i Luleå


För dig som antingen bor nära Luleå eller gillar att åka långt, så har vi Piratpizza på Pizzeria Porsön på tisdag den 26:e från kl 17.00, kan du inte komma så tidigt så titta förbi när du har tid. Vi sitter kvar till stängningsdags.

Vi kommer bl.a. dela upp delar av Luleå i lagoma områden för att brevlådebomba, så vi når så stor täckningsgrad som möjligt utan att dubbelarbeta.

Vill du ordna en träff där du bor, hör av dig så får du all hjälp du behöver!

/Yarr!

Fredrik Holmbom
[email protected]
070-574 85 50

Nathalie Ylitalo
[email protected]
073-069 22 99

Tack för att du läst så här långt....!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar