tisdag 6 mars 2012

PP: Första styrelsemötet

Jag var i helgen på mitt första styrelsemöte med Piratpartiet. Jag kunde inte närvara på det förra p.g.a. mitt arbete, så det var riktigt kul att äntligen få komma iväg.

Även om jag träffat flera av de som sitter i styrelsen med mig tidigare, så var det många nya bekantskaper jag gjorde under helgen.

Tyvärr var några av de jag såg fram emot att träffa sjuka och kunde inte närvara, men det blir fler möten så det löser sig.

Jag är grymt imponerad av Henriks markarbete med praktiska detaljer kring boende och matlagning, kanske inte lika sexigt som att stå och hålla tal inför tusentals pirater på Sergels Torg, men ack så viktigt arbete för att allt ska funka!

Några observationer för mig själv, var att nästa gång ska jag casha in lite egna pengar och bo på hotell istället för vandrarhem. Jag sov inte mycket nån av nätterna och var rätt knäckt på söndag morgon, för att inte tala om på jobbet igår.

Jag valde att lämna laptopen hemma för att resa med så lite bagage som möjligt, det funkade rätt bra att ha telefonen som dokumentläsare och så. Men att köra telefonen så hårt gjorde att batteriet tog slut mycket fort, vilket iofs är ett känt problem med min lur. Dock hade jag laddaren med mig inne på mötet så det var inget problem egentligen.

Men den främsta känslan jag tar med mig hem från styrelsemötet är en stor laddning inspiration! Orken, kämparglädjen och vilja att köra på, är på topp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar