tisdag 9 april 2013

Grattis Anna!

Bild från G+ / Emma Marie Andersson
Internet säger att våran Anna Troberg fyller år idag och internet ljuger aldrig.

Anyways, jag var en av de som uttryckte sitt missnöje över Rick som partiledare för PP. Han var rätt person att starta PP (uppenbarligen) och rätt person att leda PP fram till EU-valet 2009. Efter framgången i EU-valet ändrades spelreglerna, vi gick från att vara en uppstudsig aktivistdriven utmanarorganisation till att bli ett etablerat politiskt parti.

Den resan har inte varit smärtfri och jag tror att det är delvis det som spökar för våra kollegor i Tyskland just nu.

Jag skrev en grej på min gamla blog där jag sa att det vore bättre om Rick var typ "evangelist" än partiledare....

När Anna till slut utannonserades som efterträdare till Rick så var jag försiktigt positiv.

Idag är jag inte försiktig!

Anna Troberg gör att fantastiskt jobb som partiledare för Piratpartiet Sverige!

Jag är stolt över att tillhöra en organisation som har lyckats värva en sådan fantastisk person. Jag är stolt över att få arbeta tillsammans med Anna.

Med det sagt vill jag bara avsluta med:

GRATTIS ANNA! 

3 kommentarer: