torsdag 21 mars 2013

Star Trek- En skitbra film, som jag inte kommer att se

Idag dyk det upp ytterligare en trailer för kommande Star Trek - Into Darkness. Suget att se filmen är sjukt stort, den verkar grym.

Men.

Jag kommer inte att gå och se den på bio, jag väntar tills den dyker upp på annat sätt.

Varför? För att jag är sur på SF, helt enkelt.

För att SF hotade mig och mina styrelsekollegor via Rättighetsalliansen, f.d. Antipiratbyrån för en tid sedan. Eftersom SF stöder det fulspel som Rättighetsalliansen driver så kan jag inte stödja SF.

Punkt.

Jag ska kontakta SF-Bio och tala om detta för dem så det vet varför. Du kan göra likadant. Nästa film som du skulle vilja se på bio, skippa den och maila in till SF-Bio och tala om för dem att du låter bli p.g.a. deras fulspel via Rättighetsalliansen.

2 kommentarer:

  1. Tja, tänkte bara berätta att SF Bio och AB Svensk Filmindustri (SF) är två olika bolag. Sen -98 delar de bara namn och logotyp. Det var SF som företräddes av Rättighetsalliansen. Självklart kan man dissa att gå på bio för att man utan större fantasi kan gissa att SF Bio stödjer SF, men juridiskt sett är det fel att anklaga dem för det som gjordes mot oss.
    /Jocke, UP Ume

    SvaraRadera
  2. Finns många biografer som inte ägs av SF där ute, vist majoriteten ägs av SF men långt ifrån alla. Finns 2 stora aktörer, SF är en av dom. Finns och många familje ägda och små aktörer.

    SvaraRadera