torsdag 12 juni 2014

She's (still) the one

I år dubbeljubilerar jag och frun, i januari var det 20 år sedan vi blev ett par och idag är det 15 år sedan vi gifte oss.

Femton år går fort, fortare än man tror. Det har inte alltid varit en dans på rosor, men det har mest varit yttre omständigheter som gjort livet svårt för oss.

Men vi är faktiskt väldigt lyckligt lottade. Oftast. Be mig inte börja prata om Försäkringskassan....

Anyways, hur vet jag att hon är "The One".

För att jag inte behöver vara någon annan i hennes närhet, att jag är mera mig själv med hon än utan hon. Jag behöver inte hålla uppe nån fin fasad, hon vet alla mina dåliga sidor, men stannar ändå kvar. Jag behöver inte smita iväg för att göra roliga saker, smussla med mina hobbies eller nåt sånt.

Hon är min bästa vän, min älskarinna, min livskamrat och den som gör livet värt att leva.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar